Na vrh

Poslovna košarica

Za namen poslovnih daril smo oblikovali dve možnosti “poslovnih košaric”, v katerih najdete različne izdelke, vezane na območje Notranjskega parka in LAS Notranjska. Pri razvoju in oblikovanju košaric so z Notranjskim regijskim parkom in projektnimi partnerji sodelovali lokalni obrtniki, kmetje, OŠ Notranjski odred Cerknica in lokalna podjetja.

Namen poslovnih košaric je ponuditi podjetjem ter drugim subjektom možnost, da svoje poslovne partnerje obdarijo z izdelki lokalnega izvora, ki odražajo območje, v katerem delujejo, ter tako pripomorejo k razvoju lokalnih produktov in storitev.

Pošljite povpraševanje

Korak 1 Od 2

  • Cena: 31,50 €
    Vsebuje domače prigrizke Notranjskih kmetov in čebelarjev: sir in začinjen sir v oljčnem olju iz Kmetije Mihelčič, notranjski med, konjsko salamo Mesarstva Lah in liker iz Kmetije T'Dolenj. Artikli so postavljeni v leseno gajbico, ki so jo izdelali učenci OŠ Cerknica.
  • Darilna košarica 1
  • Cena: 31,30 €
    Vsebuje zeliščni čaj iz devetih zelišč, ročno nabranih na travnikih in v gozdovih Notranjskega parka. Da boste v pitju tega izvrstnega čaja res uživali, je poleg skodelica "Mug of life" zavoda Symbiosis, na kateri so prikazana živa bitja iz naših krajev (žaba, štorklja, človeška ribica), ter komplet podstavkov za kozarce s fotografijami rastlin. Komplet je postavljen na ročno narejen steklen krožnik.
  • Darilna košarica 2
  • 0,00 €

Storitev je bila oblikovana v okviru projekta LAS Notranjska – razvoj novih storitev in produktov s sodelovanjem šolstva, gospodarstva in javnega sektorja.