Na vrh

EUROBOX d.o.o.

Podskrajnik 33, SI-1380 Cerknica
info@eurobox.si
telefon +386 1 7090 590
http://www.eurobox.si
+ 386 1 7090 599
Damjan Krajc

Podjetje EUROBOX d.o.o. je proizvodno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo kartonske embalaže. Program obsega izdelavo transportne, izsekane in kaširane embalaže, poleg tega pa izdelujemo tudi posebne izdelke, ki so plod našega razvoja. V skupino posebnih izdelkov spadajo kartonske palete, posebni kartonski vogalniki in potiskani displeji.

Podjetje ima 25-letno tradicijo delovanja in je samostojni proizvajalec embalaže iz valovitega kartona. Naša konkurenčna prednost je v fleksibilnosti, širokem spektru izbire materialov in v individualnem pristopu do malih in velikih porabnikov embalaže. Imamo visok nivo znanja in nudimo možnost razvoja novih izdelkov. Prepoznavnost naših kupcev in njihove embalaže je eno od poslanstev našega podjetja.

Naše sodelovanje s kupci nam je v ponos, saj vemo, da imamo z vsakim od njih dober in pošten odnos. Vsakemu lahko tudi spodleti, vendar pa mi ne bežimo pred napakami, ampak jih rešujemo. Naši embalaži in odnosu z našimi kupci dodajamo nove dimenzije, že leta.